Chapter 5 - Concert



- Var är din väska Miley? säger James.
- Här. säger Miley och ger han väskan.
När dom ätit klart och packat ihop börjar dom åka hem. Tänk att imorgon är det torsdag, dagen innan konserten...


Idag gäller det. Det är torsdag och samma dag som Justin Bieber-konserten. Egentligen borde jag inte vara så taggad eftersom jag ändå inte är en "belieber" men det kommer ju ändå bli sjukt grymt. Jess ringde mig inatt klockan 02:24 och sa att hon inte kunde sova för att hon var så spänd. Vi skulle äntligen få se Justin Bieber på riktigt! sa hon.

När klockan är tre ska Jess komma och ikväll ska hon sova över. Vi ska vara ensamma hemma för att pappa och Charlie ska sova i sommarstugan inatt igen. När det börjar dra sig mot ett-tiden (på natten) bestämmer dom sig för att gå och lägga sig efter en lång filmkväll. Dom ska ju trots allt se Justin Bieber's konsert imorgon.

Dom vaknar tidigt (närmare sagt klockan åtta-tiden...) och Jess är överdrivet glad.
- Om tolv timmar kommer vi se Justin Bieber på riktigt! ropar Jess utav glädje.
- Närmare sagt tio timmar. gäspar Miley.
- Men ändå! tjuter Jess utav glädje.
Dom går upp och klär på sig, äter frukost, o.s.v. och när dom väl är klara så är klockan redan halv elva.
- Jahapp, vad ska vi göra nu då? säger Jess.
- Om fem timmar måste vi börja göra oss iordning för jag tänkte att om vi åker halv sex så köar vi till sex då insläppet är eftersom showen börjar halv sju...  säger Miley.
- Jo, det är en bra idé. svarar Jess.
Dom närmsta timmarna kollar dom på film och fjantar sig med Mileys kamera. Innan dom vet ordet av så är klockan halv fyra och det är dags att göra sig iordning.
Jess plattar sitt hår och gör sen en fläta. Miley plattar sitt långa, ljusbruna hår. Sedan gör hon en fläta utav luggen som hon sätter upp med ett hårspänne.
Dom sminkar sig och det tar tid, sen byter dom om och efter det är det dags att åka.
Dom åker 45 minuter tidigare för att hitta en bra parkeringsplats och få en bra plats i kön. Det är redan ganska mycket folk där så dom får stå ett tag och vänta innan dom kommer in i lokalen.
När klockan börjar närma sig sex får dom gå in och när dom kommer in till själva "konsertlokalen" hittar dom ganska snabbt sina platser. Efter en halvtimma drar showen igång.
Han börjar med att säga hej och sen sjunger han låt efter låt och han dansar otroligt snyggt. Då och då går han och byter om och när det bara är två låtar kvar börjar Jess slita och dra i Miley.
- Men lägg av! ryter Miley och drar tillbaka armen.
Jess fortsätter bara och skrika och gråta och allt vad hon nu gör.
Miley blir riktigt irriterad.
- Jag kan ta mig hem själv! fräser Miley högt och går.
- Men Miley! skriker Jessica och försöker dra tillbaka Miley.
- Låt mig vara! skriker Miley och går ut.
Miley hittar fort till utgången och när hon smäller igen dörren hör hon ljudet högt genom dörren. Så irriterande. Hon går ut genom dörren och sen går hon runt lokalen och hittar sedan bakdörren där hon bestämmer sig för att sätta sig ner. Efter några minuter bestämmer hon sig för att ställa sig upp och gå hem, men just när hon ställer sig upp smäller en stor, tung metalldörr upp på henne och gissa vem som står bakom den...

Kommentera! Vem tror ni att det är?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0